Sasvim osobno

Sve je moguće

Pozdrav svima… Ispričati ću vam svoju priču…ovako je sve započelo…

Bio sam sasvim maleni kada se to dogodilo. Roditelji su mi umrli kada sam imao četiri godine ostao sam sam i prepušten sudbini.

Ostao sam u domu s mnogo djece i nije mi bilo lako. Našao sam se u jednoj okolini gdje me nitko nije razumio. Bio sam odbačen, sam i tužan. Moje djetinjstvo je gotovo pomislio sam. U to vrijeme mi je bila najpotrebnija majčinska ljubav, nježnost… a toga nije bilo. Što sam više odrastao sazrijevao sam u zrelijeg čovjeka, samo još uvijek nešto mi je nedostajalo? OSLONAC, MOTIVACIJA I LJUBAV. Kako do toga?

Odrastao sam i krenuo u srednju školu za soboslikara. Sigurno se pitate zašto? Ovdje sam se pronašao u umjetnosti sam došao do onog što mi je nedostajalo LJUBAV i MOTIVACIJU. Rekao sam si: Ja mogu, znam, hoću i ne odustajem. Znam crtati! To mi je bila MOTIVACIJA da se razvijem dalje. U međuvremenu sam djevojku upoznao koja je bila u sličnoj situaciji. Tu djevojku sam zavolio i našao OSLONAC, MOTIVACIJU I LJUBAV.
Kako je vrijeme prolazilo otkrio sam još nešto da znam svirati. Djevojka me podupirala u svemu i davala mi NADU, MOTIVACIJU i ŽELJU za životom. Kasnije sam krenuo u školu za njegovatelja također uz podršku djevojke. I kako jedan dečko u svom tekstu kaže: „TE SAM SHVATIO ZAŠTO SAM SRETAN ŠTO SAM ODRASTAO BEZ RODITELJA. IMAM PUNO RAZLOGA ZBOG KOJIH DANAS MOGU BITI SRETAN I PUNO ONIH DRUGIH ZBOG KOJIH JESAM SRETAN. JEDNA VELIKA OSOBNA ZADOVOLJŠTINA, SREĆA U NESREĆI, JE TO DA SAM SRETAN JER NISAM ODRASTAO S RODITELJIMA, A IPAK SAM NEŠTO POSTIGAO.“

POSLOVICE ZA MOTIVACIJU

ŽIVOT JE TEŽAK I ZAHTJEVAN, ALI JA SAM ŽILAVIJI I IZDRŽLJIVIJI! nepoznati autor

ŽIVOT NE TREBA BITI ŽIVOT KOJI NAM SE DOGODIO VEĆ ROMAN KOJEG SMO SAMI STVORILI! Novalis

ŽIVOT NIJE TRKA VEĆ PUTOVANJE U KOJEM TREBA UŽIVATI! nepoznati autor

NIJE ŽIVOT KRATAK NEGO GA SE MI SJETIMO KASNO ŽIVJETI! nepoznati autor

NAJVEĆE POSTIGNUĆE JE DA BUDETE ONO ŠTO JESTE U SVIJETU KOJI KONSTANTNO POKUŠAVA NAPRAVITI ONO ŠTO NISTE. Ralph Waldo Emerson

KAD GOD ČUJEM NEKOGA KAKO UZDIŠE ŽIVOT JE TEŽAK UVIJEK SAM U ISKUŠENJU DA PITAM U USPOREDBI S ČIM? Sydney Harris

Martina

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.