Podržite nas

Poziv svima da podrže naš rad i doprinos 😀

Ideja međusobnog pomaganja među ljudima postoji od nastanka svijeta. Nema velike razlike u tome da li ste nekog spasili od naleta lava, da li ste učeniku objasnili kako se zbrajaju razlomci ili ste izdvojili dio Vašeg kućnog ili poslovnog budžeta i uložili ih u rad neke akcije, projekta ili udruge. Svaki od tih postupaka pomogao je osobi u nevolji ili im je omogućio da ostvare ono što nisu mogli sami. Svaki od tih postupaka sa sobom donosi dobar osjećaj da smo čak i malim doprinosom nekome promijenili život. Ako tome dodamo odgojnu varijantu, poručili smo svojoj djeci i društvu da je opstanak jedino moguć ukoliko si svi međusobno pripomognemo. To je način gradnje svijeta kakvog mi želimo i kako bi to ekipa iz Vlaka u snijegu rekla: “Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može…”

Vaš doprinos bi nam mogao omogućiti:

  • honoriranje osoba koje bi radile (ovo može biti i jedna osoba) na održavanju, promociji i pisanju tekstova za ovaj naš web
  • pomoć mladim ljudima nakon izlaska iz doma (i drugi oblici skrbi) ukoliko se nađu u nepovoljnoj životnoj situaciji (režija, hrana i druge namirnice za normalan i pristojan život, odjeća, obuća)
  • zajednički sastanci i edukacije mladih koji kreiraju ili žele kreirati web.

Vi kao sponzor bi dobili:

  • oglasni prostor na našem webu koji bi ujedno bio poveznica na Vaše web stranice
  • zadovoljstvo i osjećaj ponosa
  • vaš oblik društveno odgovornog poslovanja (doprinos zajednici)

S obzirom da nemamo formalno pravni status tvrtke ili udruge građana, uplatu možete izvršiti na račun Udruge Igra koja nam  pruža logističku i svu drugu potporu oko našeg weba. Ukoliko ste zainteresirani biti sponzor ove web stranice pošaljite nam Vaš iskaz interesa na mail skokuzivot@gmail.com. Po zaprimljenom iskazu interesa dostavit ćemo Vam račun.

Ukoliko želite svojom donacijom podržati rad ove web stranice slobodno uplatite željeni iznos na dolje navedeni broj žiro računa Udruge Igra. Upišite nam svoje ime, prezime, adresu i navedite OBAVEZNO da je to potpora webu “Skok u život” kako bi Vam se mogli zahvaliti na donaciji i obavijestiti Vas za što smo je iskoristili.

Važno je da znate da možete darivati bez oporezivanja!
Nadamo se da ćete iskoristiti ovu mogućnost i podržati naš rad na način i u obimu koji je Vama prihvatljiv i moguć.

Udruga Igra
Sveti Duh 55
10 000 Zagreb
Telefon:  + 385 1 3704-537
E-mail: info_CZM@udrugaigra.hr

Podaci koji su Vam potrebni za sponzoriranje našeg weba su:
IBAN: HR6823600001500156332 (ZAGREBAČKA BANKA)

Slobodno pitajte sve što Vas zanima, stojimo Vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas na skokuzivot@gmail.com

Unaprijed zahvaljujemo!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.