Povezujemo se


poveznice

Na ovoj stranici ćete naći (nadamo se) bar jednu poveznicu (eng. link) koja će vam biti od izuzetne koristi.

Također, ukoliko imate neku ideju za poveznicu koja bi mladima bila izuzetno korisna, molimo Vas da nam ju pošaljete na naš mail skokuzivot@gmail.com.

Pa krenimo nekim redom…

Strogo i službeno

Pomoć

Nama drage udruge

 • Udruga IgraCentar za mlade iz alternativne skrbi (Mladima iz skrbi se pruža pomoć i podrška u samostalnom životu – stanovanju, zapošljavanju, financijama, fizičkom i mentalnom zdravlju. Ako vam treba samo razgovor o problemima koje imate u nekim odnosima ili se vi loše osjećate – slobodno se javite na: FB profil Igrana Kontaktić, Instagramigragram.za.mlade. Na tim profilima su samo mladi koji su bili u domovima, udomiteljskim obiteljima ili odgojnim zavodima, a pomoć će vam pružiti stručne i simpatične cure iz Igre. Broj mobitela na koji možete pisati na Whatsapp ili nazvati: 095/522-3330.
 • Breza – udruga za rad s mladima, Osijek 
 • Udruga MoSt – rad s mladima na području Splita. Kod njih možete dobiti pomoć i podršku ako ste bili u domu ili ako niste, a imate problema s kojima se teže nosite i trebate pomoć odrasle osobe.
 • Amazonas  – provođenje programa i projekata usmjerenih na edukaciju, osnaživanje i povećanje kvalitete života djece, mladih i odraslih u lokalnoj zajednici. Kroz tri područja rada – socijalna podrška, aktivni i mobilni mladi te kretanje i sport. Organiziraju besplatne aktivnosti za mlade – capoeira, mobility, acrobatics… Ako se želiš priključiti, javi se nama na Facebook ili Instagram pa ćemo vas povezati.  

Tražim posao

Ostalo

 • Status M – za društvo nenasilja, inkluzije i rodne ravnopravnosti (Primarno rade s muškarcima, osnažuju mladiće, očeve, buduće očeve i pripadnike marginaliziranih skupina za postizanje društvene promjene u zajednici.)
 • Podrži me – Platforma za online savjetovanje mladih. Tu možeš pročitati razne članke na temu partnerskih, prijateljskih i obiteljskih odnosa, komunikacije, zdravlja, obrazovanja i zaposlenja, hobijima. Također, anonimno na mail ili putem obrasca na stranici možeš postaviti upit na koji ćeš dobiti odgovor na mail (ako si stavio svoj točan mail) ili anonimno na stranici pod nadimkom.
 • Biciklopopravljaona – Zelena akcija, Frankopanska 1, Zagreb – uz prethodnu najavu možeš doći besplatno popraviti bicikl. Tamo rade osobe koje će ti pomoći i s kojima ćeš se i zabaviti radeći.
 • Mreža mladih Hrvatske –  povezuje raznorodne organizacije (zagovaračke, kulturne, ekološke, manjinske i sl.) kojima je u zajedničkom interesu razvijati politike za mlade, kako na nacionalnoj tako i na regionalnim/lokalnim razinama.
 • Civilno društvo – Prenosi informacije o djelovanju civilnoga društva u području: ljudskih prava, prava žena, osoba s invaliditetom, LGBTQ osoba, ljudi u potrebi, djece i mladih, okoliša, prava potrošača, zaštite životinja te vijesti iz domaćih i međunarodnih institucija, a vezanih uz civilno društvo.
 • Drumtidam – Obavještavaju o događajima koji promiču vrijednosti kreacije života
 • Outward bound Hrvatska – programi iskustvenog učenja kroz pustolovne aktivnosti u prirodi, provode i besplatne izlete, odnosno ekspedicije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.