Mi smo?

Mnogima je nepoznat pojam alternativna skrb, nije im jasno što bi to značilo, a ponekad ni nama nije u potpunosti jasno. To znači da smo kao djeca i mladi bili izdvojeni iz svoje primarne obitelji i/ili bili smješteni u razne ustanove, domove socijalne skrbi ili udomiteljske obitelji. Morate znati da iako smo imali nesretnu prošlost, borimo se za što bolju sadašnjost. Nastojimo izvući najbolje iz svega, raditi na sebi i hrabro koračati samostalnim životom.

Web stranica i projekt je pokrenut od strane Udruge Igra i Udruge Letim, na inicijativu mladih ljudi koji su imali bilo kakav doticaj sa tim udrugama. Stranicu vode i uređuju mladi iz alternativne skrbi uz vodstvo i pomoć stručnih suradnika iz udruge Igra. 

Sredstva bez kojih ove stranice ne bi bilo, omogućili su: Središnji državni ured za demografiju i mlade te Hrvatska banka za obnovu i razvitak.

Svatko tko ima neko pitanje ili nedoumicu, najmlađi/mladi/stariji, oni koji se srame pitati prijatelja/roditelja/odgajatelja za pomoć, oni koji nemaju koga pitati za svoje probleme ili ne znaju kome se obratiti i što dalje napraviti, slobodno nas kontaktirajte na naš mail skokuzivot@gmail.com ili možda još jednostavnije, ispunite kontakt obrazac na ovoj stranici.

Isto tako, ukoliko ste kreativni, maštoviti, pjesnički nadareni, imate neku ideju ili nešto drugo, slobodno nam se obratite… toga nikad dosta 😀

Nadamo se da će vam vrijeme koje provedete uz sadržaj na našoj stranici biti zanimljivo, poučno i korisno! 😉