Kultura i eventi

Besplatno učenje

BESPLATNO UČENJE STRANIH JEZIKA

Ukoliko nemate baš vremena za ići na jezične edukacije, internet stranica Pronunciator.com vam nudi besplatno učenje preko 60 stranih jezika sa preko 3 milijuna lekcija.

Na portalu Pronunciator.com  možete besplatno učiti više od 60 jezika. Isto tako nude preko 3 milijuna lekcija za sve te jezike.

Vi samo trebate odabrati jezik koji vi govorite i onaj koji želite naučiti. Na vašem odabranom jeziku će biti dostupne sve opcije te vrste i stupnjevi lekcija jezika koji želite naučiti, samo morate biti uporni.

BESPLATNO POLAGANJE MICROSOFT CERIFIKATA

Visoko učilište Algebra – Visoka škola za primijenjeno računarstvo, u suradnji s Microsoftom, najavilo je akciju besplatnog polaganjaMicrosoftovih IT certifikata za učenike i učenice.

Microsoftovi certifikati već su dugo industrijski standard u IT svijetu, a za čak 500 učenica i učenika viših razreda srednjih škola kroz ovu akciju pruža se prilika da već i prije upisa na fakultet steknu svoj prvi, međunarodno priznati certifikat kojim će dokazati informatičke vještine.

Nude se tri certifikacijska ispita:

  • “Software Development Fundamentals” za one koji su skloni programiranju i razvoju softvera te žele u budućnosti biti razvojni inženjeri ili inženjerke
  • “Windows Operating System Fundamentals” za one sklone poslužiteljskim tehnologijama i IT sigurnosti
  • “Networking Fundamentals” za one koji svoju karijeru vide u mrežnim tehnologijama

Za sva tri certifikacijska ispita koja će biti ponuđena zainteresiranima osigurane su i besplatne pripreme za polaganje istih koje je moguće pohađati u učionicama Visokog učilišta Algebra ili putem on-line prijenosa.

Svaki od ovih certifikacijskih ispita moći će se polagati u jednom od četiri termina koji će biti na raspolaganju tijekom druge polovice prosinca. Potpuni raspored polaganja pojedinih ispita dostupan je na web stranici www.racunarstvo.hr/mta

BESPLATNE INSTRUKCIJE IZ MATEMATIKE

Profesor Toni Milun i njegovi kolege profesori putem videa na webu daju besplatne instrukcije 
iz matematike, fizike, statistike i hrvatskog jezika, na što bi roditelji inače potrošili tisuće kuna.

Matematika, fizika, statistika ili hrvatski jezik više nisu bauk!

Dovoljno je utipkati www.tonimilun.com i odabrati razred i nastavnu cjelinu. I pozorno slušati!

Internetske instrukcije koje detaljno obrađuju gradivo posve su besplatne, a obuhvaćaju, osim gimnazijskog programa predmeta matematike, i lekcije iz fizike, ali i poslovnu matematiku i statistiku.

Želimo Vam puno sreće! 🙂

IZVOR: www.besplativa.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.