Slobodno vrijeme

Filmski noviteti

1.OPSTANAK

SADRŽAJ FILMA:
U filmu Opstanak, Liam Neeson predvodi eskpediciju tima za bušenje nafte, kada se njihov avion sruši u smrznutim planinama Aljaske. Boreći se protiv smrtonosnih ozljeda i nemilosrdnog vremena, preživjeli imaju samo nekoliko dana da pobjegnu od čopora opasnih vukova i prežive nepraštajuću divljinu Aljaske.

2.KRIJUMIČARI

SADRŽAJ FILMA:
Ovo je o čovjeku koji pokušava ostati izvan kriminalnog svijeta za koji je radio, a koji želi ostaviti iza sebe, i posvetiti se obitelji za koju će učiniti sve kako bi ih zaštitio. Radnja se odvija u New Orleansu, a film istražuje podzemni svijet međunarodne mafije -pun očajnih kriminalaca i korumpiranih dužnosnika, visokih uloga i velikih isplata -gdje lojalnost rijetko postoji, a greške se plaćaju smrću.

3.PUPIJEVA POTRAGA

SADRŽAJ FILMA:
Kada krivolovci ukradu desetke jaja morskog psa, mali morski pas pod imenom Pupi odluči spasiti svoju braću i sestre. Njegov zadatak je prilično nemoguće izvesti jer se jajašca nalaze u svijetu izvan njegova dometa, ali hrabri Pupi odluči spasiti braću pod svaku cijenu te na svom putu otkriva krajolike očaravajuće ljepote ali i velike opasnosti. U tome će mu pomoći najbolji prijatelj Julius….

4.KUPILI SMO ZOO

SADRŽAJ FILMA:
Radnja prema istoimenoj knjizi i istinitom događaju, smještena u južnu Kaliforniju slijedi put oca koji je nakon smrti supruge poveo svoju djecu na selo i otvorio zoološki vrt, u nadi da će im omogućiti bolji i kvalitetniji život.

5.KRONIKE

SADRŽAJ FILMA:
Ovo ne može biti stvarnije. Andrew, Matt i Steve prepoznatljivi su tinejdžeri. Međusobno su različiti, a suočavaju se sa sličnim izazovima koji dolaze sa srednjom školom, stvaranjem novih prijateljstava i istraživanjem novih vizura života koji se neprekidno mijenja. Nesavršeni su, stvarno čudni i pomalo nehajni. Svaki od njih mogao bi biti svatko od vas. I, kao mnoštvo nas, opsjednuti su vođenjem kronike o životu, koliko god on bio prizeman ili – u njihovom slučaju – koliko god bio neobičan. Andrew, Matt i Steve naišli su na nešto što nijedan od njih – niti itko drugi – ne može razumjeti. Zahvaljujući tom otkriću dobivaju snažne telekinetičke moći ili, kako bi pisao u stripovima – super moći. Sad su sposobni za gotovo sve. Mislima mogu pomicati predmete, voljom uzrokovati sudare. Uče letjeti… što je ispunjenje najveće želje. Zatim situacija postane crna…

izvor www.blitz-cinestar.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.