Osobni razvoj Sasvim osobno

Trenutak samoizolacije u životu

Naravno ne mislim na Covid19. Mislim na nešto mnogo veće. Život nam je jako ubrzan, opterećeni smo mnogim obavezama i mislima. Sve to nas jako iscrpljuje i dovodi do iznemoglosti i umora. A nažalost ne sjetimo se posvetiti sebi i taj umor nadomjestiti. Kako bih se reklo napuniti baterije.

Naravno sa današnjim stilom života jako je teško odvojiti slobodno vrijeme, stalno je nešto.

Zamislite kao da ste zatočeni, kao da je vrijeme stalo. Što bih tada bez mobitela, interneta, obaveza. Hm da, teško je to uopće zamisliti s obzirom na današnji način života. Moramo malo stati s tempom života i izolirati se. Sve nešto radimo usput a zapravo tu neku stvar koju smo napravili usput, nismo ni shvatili koliko nam je dobro došla.

Toliko o tome koliko imamo vremena za sebe.  Da zaista grozno.

Kada prepoznamo taj trenutak koji nam godi trebamo ga zarobiti i izolirati i proučavati kao u labosu kao da izoliramo virus. Taj trenutak ne smijemo ispuštati nego ga njegovati i ubacivati ga postepeno u naš raspored života.

Kada sve to prepoznamo i ubacimo vidjet ćete promjenu. Da veliku promjenu, taj trenutak koji otrgnete za sebe bit će vam nešto predivno. Jednostavno će vas opustiti i mamit će vas sve više da uzimate takve trenutke samoizolacije u svom životu te ćete imati više snage za borbu i ubrzani način života. A i isto tako pomoći će vam dati unutarnju energiju koju ćete moći lakše dijeliti s drugima, a drugi vas neće iscrpiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.