Osobni razvoj Sasvim osobno

Moja priča – “Keep your eyes on the stars and your feet on the ground”

Jer svaki dan imamo priliku za krenuti ispočetka, napraviti mali korak da bi ostvarili svoje ciljeve.

U svemu tome, moramo biti zahvali što imamo podršku najbližih, nekoga tko nam je igrom sudbine ušao u život. Nekoga tko nam govori: “Probaj bez obzira na to što postoji mogućnost od neuspjeha. Bar ćeš znati da si dala sve od sebe i da nisi odustala na prvoj prepreci.”

Hvala im što nisu dopustili da odustanem na prvoj prepreci, što su me izgradili kao jaku osobu koja zna što želi u životu. Što su me naučili da što god budem radila u životu, koliko god to čudno zvučalo, uvik će biti netko bolji u tome istome.

Hvala im što sam se prestala zamarati mišljenjima drugih ljudi i što sam naučila cijeniti par pravih prijatelja. Što su mi pokazali da upravo s tih par osoba mogu biti ono što jesam, bez glume, bez uljepšavanja ili skrivanja istine.

Hvala im što su me naučili da uvijek moram biti oprezna te da svima ne smijem vjerovati na prvu.

Hvala im jer su me naučili da su nekada teške i bolne stvari u životu veći vjetar u leđa nego nečija pohvala ili podrška.

Hvala im što su me naučili da znanje i iskustvo mi nitko ne može oduzeti, što su me naučili da osmjeh koristim što više i da nema smisla od živciranja.

Hvala im što su me naučili da sama kreiram svoju sudbinu.

Marija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.