Vijesti

Od začetka ideje o našoj web stranici do danas

Na jednom susretu institucija lokane zajednice (CZZS, HZZ, HZZO itd…) i nas mladih iz ustanova ili udomiteljskih obitelji, na kojem smo razgovarali o potrebama i problemima mladih koji se spremaju zakoračiti u život samostalno, došli smo na ideju da napravimo web stranicu na kojoj će se nalaziti brojne informacije koje su zanimljive, bitne i potrebne mladima prilikom izlaska iz domova, udomiteljskih obitelji, ali na kraju krajeva i svih drugih mladih koji započinju samostalni život. Sve informacije o događajima, koncertima, jeftinim putovanjima, zanimljivostima, priče iz života, iskustva, savjeti, pomoć i naša prava, oglasi za poslove, stanove, recepti, kako napisati životopis, molbu za posao i brojne druge informacije odlučili smo sakupiti na jednom mjestu, tako je nastala ova web stranica.

Kreatori i uređivači ove stranice smo upravo ti mladi koji su i došli na ideju, koji i najbolje znamo koje informacije i kakva pomoć nam je potrebna kako bismo skočili samostalno u život. Nakon prve ideje pa do realizacije prošlo je vremena, ali bitno je da se ideja ostvarila i da danas postoji stranica i da vam na njoj možemo ponuditi mnoštvo potrebnih, zanimljivih i korisnih informacija.

U subotu, 03. ožujka 2012., održali smo susret u kojem smo dogovorili detalje o našoj stranici i dali joj konačan izgled, a sadržaj ćemo popunjavati svaki dan i objavljivati mnoštvo zanimljivih informacija kojima ćemo nastojati pokriti cijelu Hrvatsku. Na susretu smo se osvrnuli na jake, ali i slabe strane dosadašnjeg rada na stranici, kako bi je poboljšali što više možemo za budućnost i izradili kvalitetan model rada, te kako bi stranica bila što bolja i zanimljivija i kako bi ponudila što je više moguće korisnih i potrebnih informacija!

Što se tiče kategorija na stranici, svaku od njih uređujemo samostalno, mi mladi koji smo ili izašli iz ustanova i uskočili samostalno u život te se pritom susreli sa raznim problemima, koje nekada nismo znali riješiti, ili pak oni koji se tek spremaju na taj korak u samostalnost i imaju mnoštvo upitnika iznad glave! Dakle nismo tu da vam „solimo pamet“ već da sa vama podijelimo neka naša dobra, ali i loša iskustva!

Nazivi kategorija su pomalo neobični, ali zanimljivi i privlačni, obavezno uđite u svaku!!! Nadamo se da ćete svi na stranici pronaći koju potrebnu i zanimljivu informaciju!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.