Mladi mladima Podrška mladima od mladih

Vodič za mlade iz alternativne skrbi

U ovo doba smanjene aktivnosti, dijelimo s vama nešto što svakako morate otvoriti, pročitati, komentirati, čestitati mladima koji su dali svoj doprinos… a to je vaš VODIČ ZA MLADE IZ ALTERNATIVNE SKRBI!

Govorimo vaš jer ste vi pisali tekstove i grafički ga uredili. Mi smo tek malo koordinirali sve to, ali je to vaša stvar. Mladi za mlade. 🙂

Mnogi od vas su dali svoj doprinos u obliku tekstova i savjeta (pronađite svoj unutra :)), a Ivan je dao nebrojeno puno svojih slobodnih sati kako bi ga grafički uredio! Riječi hvale nisu dovoljne. Vodič je nastao kako biste svojim savjetima pomogli mladima koji izlaze iz skrbi i brinu se kako će izgledati ta samostalnost.

Vi ste već prošli taj korak i najbolje znate kako je to i vjerujemo da će sigurno vaši savjeti pomoći drugima da im taj korak bude što lakši.

Naše je srce kao kuća, ne možemo vam objasniti koliko smo ponosne što smo bile dio ove priče. Još za sto ovakvih inicijativa!

Bravo, ljudi!! Slobodno se taggirajte svi koji ste sudjelovali, podijelite ga, pohvalite se! 🙂

Vodič je dostupan na linku: http://online.fliphtml5.com/usdtm/rwvh/…

A postoji i verzija na engleskom: http://online.fliphtml5.com/usdtm/tbyx/#p=18

* Vodič je izrađen u okviru projekta „OUTogether“ u kojem sudjeluje Sirius iz Hrvatske, APDES i P.A.J.E. iz Portugala i SAPi iz Bugarske, a mi smo bili suradnici.

Udruga Igra