Mladi mladima Vijesti

Obljetnica programa “Kontakt”

Početkom svibnja Udruga Igra će proslaviti 10.godina programa “Kontakt”. Organizirati će proslavu i druženje na na kojima će biti mladi koji se pripremaju za izlazak, mladi koji su već izašli i odgajatelji.

Proslava će biti organizirana u dva dijela, službeni tijekom dana i večernji kao druženje, a mogu se javiti svi oni koji su zainteresirani sudjelovati. Npr. ako netko ima bend s kojim bi volio nastupiti, ako netko želi odglumiti nešto (skeč, imitacija i sl.), otplesati, otpjevati nešto… ili imate neki poseban dar koji želite podijeliti s drugima… javite se!

Ukoliko sudjelujete na oba dijela ili samo na dnevnom dijelu u mogućnosti su osigurati Vam dva obroka (ručak -15h i večeru -20h). Ukoliko ćete koristi i smještaj, osigurati će Vam i doručak u nedjelju ujutro. Ukoliko dolazite samo na večernje događanje nisu u mogućnosti osigurati vam obroke.

Udruga Igra će za sudionike koji dolaze izvan Zagreba pokriti troškove smještaja u hostelu Chillout. Bit ćete smješteni u 4-krevetne i 8-krevetne sobe. Ako je ikako moguće da se “skrpate” kod frendova bili bi vam jako zahvalni kako bi moglo doći što više ljudi.

Udruga Igra je u mogućnosti pokriti i troškove Vašeg dolaska na događanje ali samo ako koristite sredstva javnog prijevoza (autobus ili vlak). Refundaciju troškova će napraviti tijekom te večeri. Mole Vas da karte sačuvate jer bez njih neće moći napraviti povrat troškova. Ukoliko ste u mogućnosti sami pokriti putne troškove mole da to i učinite jer ćete time u velikoj mjeri rasteretiti budžet i omogućiti da ugoste što više mladih.

Ukoliko se odlučite za sudjelovanje ISPUNITE I POŠALJITE PRIJAVNICU (koju vam šalju facebook porukom) najkasnije do srijede, 17. 4. 2013. U 12 h. Ispunjenu prijavnicu pošaljite  na Facebook ili na e-mail:  kontaktasistent@udrugaigra.hr
Za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte Anu i Bojana na navedeni e-mail ili INFOmob:  095 522 3330.

Za više informacija pogledajte facebook stranicu www.facebook.com/full.kontakt.5?fref=ts