Eventi

SVJETSKI DAN HUMANITARACA – 19.8.

Na Svjetski dan humanitaraca (World Humanitarian Day),  Beyonce je pozvala sve ljude da djeluju zajedno. Učinite jednu dobru stvar za drugo ljudsko biće.

Ništa nije premalo. Počinje sa svakim od nas. Ostavite svoj trag i recite ‘Bila sam ovdje’ (‘I Was Here’)’, rekla je Beyonce te objavila snimku svog nastupa u UN-ovom sjedišta u New Yorku.

Jedan dan. Jedna poruka. Jedna milijarda ljudi koja pomaže drugima’, poručila je zvijezda.

Beyonce je postala ambasadorica UN, a njezin zadatak je podizanje svijesti o Svjetskom danu humanitaraca čiji je jedini cilj činiti dobro. Žele ući u povijest kao prva unutar koje će video biti podijeljen preko milijardu puta preko društvenih mreža.Sve informacije o udruzi pogledajte na stranici i uključite se na whd-iwashere.org.

Beyonce i UN pozivaju ljude diljem svijeta da prošire glas o podizanju svijesti o ovom posebnom danu kroz društvene mreže, a sve pristigle poruke objavljene na službenoj stranici objavljene su u videu gdje je Beyonce izvodila svoju pjesmu ‘I Was Here’

Što ste vi dobro danas napravili za druge?

Ujedinjeni narodi ove su godine za svoju ambasadoricu imenovali poznatu američku pop zvijezdu Beyonce Knowles, koja je u svrhu promoviranja svijesti o humanitarnom djelovanju objavila video svog nastupa u UN-ovom sjedištu u New Yorku , u kojem je izvela pjesmu ”I was here”.
Kako navode, cilj je da se ovaj video putem društvenih mreža prenese preko milijardu puta, te tako proširi svijest o humanitarnom djelovanju kroz svijet. ”Ništa nije premalo. Počinje sa svakim od nas. Ostavite svoj trag i recite ‘Bila sam ovdje”, poručila je Beyonce.

preuzeto sa www.doznajemo.com

Predivna Beyonce je odradila odličan posao i  nadam se da će ovim spotom  nadahnuti mnoge  ljude diljem svijeta  da pomognu jedni drugima. Pogledate spot jer je uistinu predivan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.